— til det yderste!

Kasper Nørgaard Thomsen er en af OVOs yndlingsforfattere i DK. Han skriver meget udansk, og optur for det. Men det giver indimellem også nogle akavede modtagelser i den danske offentlighed. Ikke at OVO er mavesur over det, sådan er det bare. Thomsens skrift kan virke udmattende, hvis man går til den, som om den skal kunne sluges, fortæres, på en gang. Det kan kun få gøre. Der tilbydes ingen identifikation. Til gengæld masser af visioner, små eller enorme plotmæssige ryk, prægnante samfundsdiagnoser, en faustisk latter. Og meget andet. (Red.)

Victor Ovesen anmelder La Guerre Civile i det seneste nummer af Standart. Det er en god læsning.

IMG_0509

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s