Kodal, reception, Lille Bogdag, OEI

Janus Kodals digtsamling Eksil udkommer i dag. OVO er enormt glad for udgivelsen, og glad for den fysiske form den har fået. To omslag, et i mat sort med sort tryk og et i lilla med sort tryk, danner en robust dør ind til de 40 sider med trelinjers digte. Her ses et opslag:

20160414_130436-1

Vi holder reception for Eksil i dag i Storrs Antikvariat. Kom forbi ved 17-tiden. Der vil være oplæsninger ved Kodal, Glenn Christian og Victor Boy Lindholm. Måske også Lene Asp.

Lørdag og søndag er der Lille Bogdag i Dome of Visions. Det er en slags messe for små forlag. OVO er ved at pakke sine udgivelser. Kom forbi og hæng ud!

20160414_125852-1

Og så er det nye nummer af tidsskriftet OEI kommet fra trykken. Det er blevet et gigantisk godt nummer med titlen »Utanför-det-absoluta-stadssystemet-aktiviteter; publiceringspraktiker; Stephen Willats, & andra saker«. 624 sider! OVO har indsamlet nogle bidrag: en stor blok om/af Ou Ning, nogle tekster af Frisk Flugt og en tekst af undertegnede. OPSANG: Tegn abonnement på OEI her. Det koster 450 svenske kroner for 4 numre INKLUSIVE porto.

20160414_130300

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s