Rasmus Graff: Failure Gazette

IMG_0060

FAILURE GAZETTE En ret stor samling tekster i mikro avisformat skrevet i Europa, Kina og et par steder i Mellemøsten. Dårlige digte, gode digte, om mange ting.

FAILURE GAZETTE er skrevet, layoutet, korrekturlæst og trykt og samlet af Rasmus Graff og udgivet af OVO press. Det her er første nummer af failure gazette, det kan være der kommer flere, hvis mere affald skulle hobe sig op, mere arkivisk materiale der ikke blev gjort mere ved og som ikke fik en plads, og som det måske giver mening at kværne gennem denne grafiske form, uden tanke på sammenhæng. Eneste kriterium er at forfatteren/ forfatterne i det korte tidsrum det skal tage at lave udgivelsen – hvorfor ellers gazette i titlen – må have en følelse/ fornemmelse af at teksterne er dårlige, hjemløse, ubrugelige, præget af at være skrevet, eller læst, uden tanke på hverken læsbarhed, vedkommenhed, aktualitet og holdbarhed.

BESTIL HER
OVO #10
32 sider, håndsyet
1. oplag: 50 stk.

Skærmbillede 2014-12-10 kl. 11.49.01

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s