Lea Porsager

“Jeg vil ikke have noget i mod at se alle mine værker som tankeformer, der har betydning i flere dimensioner”

Lea Porsager, som har bidraget til OVOs udgivelse Forespørgsler i jord og kunst, har netop modtaget Carl Nielsen & Marie Carl-Nielsens Legat for sit kunstneriske arbejde. OVO press er glad på Leas vegne og siger tillykke!

Sidebemærkning: OVO press holder til på en gård i Jylland, men flytter snart til Kbh. I sommer havde vi en udstilling på gården, hvor bl.a. Lea Porsager og Ou Ning bidrog med værker. Denne udstilling indgår nu i Systemics #4: AARHUS RAPPORT – AVANTGARDEN SOM NETVÆRK (ELLER, DET ULTRALOKALES POLITIK) i Kunsthal Aarhus, der udløber 31. december, så er du i Aarhus, så anbefaler jeg at tage forbi og se den. I Leas værk indgår bl.a. uld fra fårene omkring gården og en psycked out film optaget omkr. gården.

Sidebemærkning 2: Der er meget få eksemplarer tilbage af Forespørgsler i jord og kunst, under 10 stk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s