RoPoPu | utopia

Gode billeder af Ou Ning-udgivelsen på RoPoPu (Room for Potential Publishing) — også en anledning til at tjekke RoPoPu ud.

Ang. Ou Ning: Han blev interviewet under sit residency på Christiania for snart et par måneder siden, og interviewet bringes i Weekendavisen i nærmeste fremtid. Måske har det allerede været bragt. Efter min hjemkomst fra Kina minder Ou Nings notesbog mig om — midt i min totale fascination af den stadige urbanisering af Kina — at det er nødvendigt at gøre forsøg som dem Ou Ning gør. Som en slags forberedelse til fremtiden. Eller – og det er nok der jeg lander i dag – som en sidste mulighed for den slags organisering af et fællesskab: på landet, uden for kapitalistisk infrastruktur, med etiketten Utopi.

Skærmbillede 2014-10-31 kl. 19.27.20

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s