Opdateringer

IMG_0001OVO er tilbage fra Kina. Maven er tyk af olie og baijiu, festmåltider hver eneste dag.

Dem som har bestilt udgivelser inden for den seneste måned skulle gerne modtage noget med posten i morgen.

I Beijing gik vi – gruppen bag Bevægeligt Akkurat – vores kompositionsspil igennem for fejl og mangler og fandt en del af slagsen, så vi brugte de første tre-fire dage på at revidere den danske, engelske og kinesiske udgave af spillet. Vi gik til et døgnåbent trykkeri, gav dem de trykklare filer om formiddagen og hentede tryksagerne i en brandert om aftenen. Der går nogle dage inden jeg lægger beskrivelser af de nye BA’er ud på siden. I mellemtiden kan man, hvis man er interesseret i et eks., skrive til mig. 40 kr pr. stk.

IMG_0516

Da vi kom til Bishan, hvor Ou Ning bor, satte vi hans OVO/Antipyrine-udgivelse til salg i Bishan Bookstore, der bryster den sig nu af at være bestseller ved siden af det nyudgivede store katalog fra Shenzhen/Hong Kong arkitekturbiennalen, som Ou Ning var chefkurator for i 2009.

Bishan er en landsby med ca. 3000 indbyggere, det var det sted der var flest publikummer under vores tourné, hvor vi komponerede og spillede sammen med kinesere i Beijing, Nanjing, Bishan og Shanghai. Ou Ning tog nogle billeder. Nu vi snakker om Ou Ning: støvede lige det her interview op fra sidste år.

I Shanghai var vi en gruppe der mødtes med Nick Land, vi optog samtalen, måske laver vi den til en tekst en dag. Og i Shanghai var der nogen fra BA der spiste skildpadder og slanger, nogen der så en mand der var fem minutter om at slå sin gås ihjel. Vi fik drinks i Jinmao og så lysene blive slukket i skyskraberne omkring os.

Tilbage i DK. Nye projekter undervejs.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s