Boris Groys: Om kunstaktivisme

På fredag udkommer Boris Groys’ essay Om kunstaktivisme (udgives af OVO press). Det gør Ou Nings bog Hvordan man laver sin egen utopi også (udgives af OVO press og Antipyrine). Eller: Først og fremmest udkommer Ou Nings bog, Groys er kommet til, fordi hans kommentarer til kunstaktivismen muligvis er brugbare i forhold til et projekt som Ou Nings Bishan Commune, men også andre aktuelle projekter, eller kommende projekter. Der er lancering i Kunsthal Aarhus i forbindelse med åbningen af udstillingen Systemics #4: Aarhus Rapport – Avantgarde as network (or, the politics of the ultralocal). Det hele er på fredag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s