Utopi, del 1

Drømmen om Utopia som Paradis er som kødpølse med Listeria. Man kan flytte på landet og dyrke grøntsager og avle kvæg, betale sin gæld ud og derved opnå en vis autonomi, eller man kan besætte huse i storbyen og bo der med sine venner og kærester og løbende være i konflikt med myndigheder og hente sin mad i containere bag supermarkeder, eller man kan være heldig at have arvet store summer penge og købe et gigantisk hus og danne den sekt man længe har set sig selv som leder af. Men det er langtfra en utopi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s