OVO #1: Rasmus Graff / Rasmus Halling Nielsen

24 sider, trådhæftet
50 kr
4. oplag

Bestil her

Læs interview med Rasmus Graff og Rasmus Halling Nielsen her: http://netudgaven.dk/2014/08/nye-vaeltede-skove/

Carsten Juhl om udgivelsen: “Jeg læste jeres publikation med det samme, og igen nu. En blanding af papirtekst og dadatryk med klare tilløb til at fortælle noget om noget organisk. Det halvnorrøne som forudsætning for meget alvorlige slapsticknarrationer og med “sort antræk” for mus/mænd. Revolutionen bliver nok alligevel ikke sort herefter, som mange af de bedste aktivister ellers gerne vil det. Sort er på en måde for lysfølsomt. Jeg er i øvrigt lodret uenig i at sætte parenteser om hvert opslag. Men det kan vi diskutere i morgen, såfremt I er i byen.”

10608796_10201463877998534_8857265740899814968_o

RHN tog færgen til Ebeltoft, det blæste voldsomt, han sad midt i citronfromagen i stuen i et hus mellem Grenå og Sønderholm, da RG trådte ind og samlede ham op, de kørte mod Sønderholm i en gammel Opel Astra, da de kom frem lyttede de til musik, senere gik de i seng. Næste dag kørte de MCBP til universitetet og fortsatte så til Aarhus C, det var søndag, men der var åbent i boghandleren, der købte de papir og kørte hjem og var udmattede af at gå rundt i byen. De sprang deres begærede hvil over for i stedet at bruge en halv time på at skrive i samme google-dokument i hvert sit rum. De mødtes, de redigerede, de satte teksten op, de trykte den og hæftede den sammen. I køkkenet spurgte MK om hvad det gik ud på, de svarede som det var, de skrev sammen, påvirkede hinandens tekster, improviserede hele forløbet. Senere lagde de billeder ud på facebook hvor de satte hæfterne til salg, og så gik de i seng, og næste morgen var de fleste af de 30 eksemplarer blevet reserveret. Senere, hen ad formiddagen, var alle eksemplarer revet væk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s